ساخت و خرید ۳۴۰ چشمه سرویس بهداشتی جدید در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) | احتمال تداوم آلودگی هوا تا صبح فردا بیش از نیمی از بوستان‌های شهر مشهد زمین بازی کودکان دارند | ۳۸۴ زمین به وسایل بازی استاندارد مجهز شدند آلودگی هوای مشهد از وضعیت اضطرار عبور کرد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان
سرخط خبرها

ساخت‌وسازها، کالبدی متفاوت به منطقه الهیه داد | ۱۰۰۰ متر زمین رهاشده در اطراف مشهد بلاتکلیف است

  • کد خبر: ۳۷۵۳۰
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰
ساخت‌وسازها، کالبدی متفاوت به منطقه الهیه داد | ۱۰۰۰ متر زمین رهاشده در اطراف مشهد بلاتکلیف است
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد گفت: دهه ۹۰ منطقه الهیه از نظر ساخت‌وساز‌ها کالبدی متفاوت به خود گرفت و از آنچه که در دهه ۷۰ طرح‌ریزی شده بود، فاصله گرفت و اراضی خالی باعث کاهش کیفیت زندگی در این منطقه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدهادی مهدی‌نیا در مراسم بهره‌برداری هم زمان از ۳ پروژه شهری با اشاره به اینکه مدیریت شهری به‌دنبال افزایش کیفیت زندگی در منطقه الهیه است، اظهار کرد: اتصال بولوار سجادیه به بزرگراه آزادی گام تأثیرگذاری برای تکمیل توسعه شبکه شهری محدوده الهیه بود و امیدواریم و با اتصال و بازگشایی بولوار مهدیه به بزرگراه آزادی و اتصال بولوار‌های سجادیه و مهدیه به شاندیز، منطقه الهیه از بن‌بست خارج شود.


وی افزود: ابتدای فعالیت شورای پنجم، برخی تنگنا‌های دستیابی به این هدف استحصال شد و دیگر زیرساخت‌های مورد نیاز این پهنه هم برای تبدیل‌شدن به یک منطقه نمونه شهری تحقق خواهد یافت.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بازگشایی بولوار سجادیه و مهدیه به بزرگراه آزادی و اتصال این ۲محور به شاندیز اولویت ترافیکی برای محدوده الهیه است تا از این طریق بتوان محدوده شمالی و شمال‌شرق را از بن‌بست خارج کرد.


وی با بیان اینکه بیشتر ساخت‌وساز‌ها و توسعه الهیه در قسمت جنوب‌غربی شکل گرفته و به‌دلیل وجود کاربری‌های صنعتی بزرگ‌مقیاس و نیز عدم توازن رشد، شاهد اراضی خالی و کاهش کیفیت زندگی در محدوده منتهی به بزرگراه آزادی هستیم، گفت: بسیار خرسندیم که یکی از این اولویت‌ها امروز محقق شده است و امیدواریم ۳ اتصال دیگر نیز اجرایی شود تا شاهد تکمیل جریان و شبکه شهری در این محدوده باشیم.


رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: تعیین تکلیف ۱۰۰۰ متر زمین رهاشده در اطراف مشهد از دیگر موضوعات مهمی است که حل آن از سطح مدیریت شهری فراتر است.


مهدی‌نیا اظهار کرد: از استاندار محترم درخواست داریم جلسه‌ای با حضور وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی و معاونان مربوط تشکیل دهند و این معضل سیزده‌ساله خاتمه یابد.


وی افزود: مادام که مسئله اختلاف خط حریم و محدوده شهرستان طرقبه شاندیز حل نشود، ۱۰۰۰ هکتار زمین یادشده و ۵۵۰ هکتار زمین محدوده شهر مشهد که در محل تقاطع طرقبه‌شاندیز و مشهد واقع شده‌اند، بلاتکلیف خواهند ماند.

 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد در ادامه گفت: اتصال بولوار سجادیه به جاده شاندیز منوط به عبور از یکی از پرمناقشه‌ترین پلاک‌های شهر مشهد یعنی پلاک ۱۷۶ بوده که ۱۲ سال است معارضات زیادی داشته است و مردم درگیر آن هستند.


مهدی‌نیا به پیگیری‌های مجدانه و موفقیت‌آمیز شورای پنجم شهر مشهد برای حل‌وفصل مسائل حقوقی این پلاک و ارسال طرح به کمیسیون ماده ۵ اشاره کرد و گفت: امیدواریم با مصوبه این کمیسیون، موانع اتصال برطرف شود و تا یک‌سال آینده بتوانیم شاهد تعیین تکلیف ۱۰۰۰ هکتار از اراضی یادشده باشیم و بخشی از فشار تأمین مسکن برای اقشار متوسط کاهش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->